Kúpiť steppery – e-shop

Sprievodca výberom
stepperov


Steppery  >  Stepper recenzie, recenzie stepperov

Stepper - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie skutočných zákazníkov, ktorí si zakúpili stepper. Vyberte si potom stepper v e-shope.

Súhrn recenzií produktu Steppery:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Mini Stepper inSPORTline

-zdal sa mi jednoduchý a vhodný pre mňa -splnil moje očakávanie -môžem ho používať pri televízore, pri počúvaní hudby a preto ho využívam rada -odporúčam všetkým, ktorí nie sú veľký športovci, ale chcú niečo pre seba urobiť tak, ako ja

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.10.2013)

ľahký, prenášateľný, tichý chod



Recenzia Twist stepper inSPORTline

moja dcéra používala tento druh steppera zo zdravotných dôvodov už viac rokov - až sa jej ho podarilo zlomiť kúpili sme iný druh steppera ( s otáčaním pedálov ako na bicykli), tento jej však vyhovoval menej keďže v poslednom roku som viackrát využila internetový predaj v iných sortimentoch a bola som spokojná, využila som tento spôsob aj teraz a som spokojná

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.11.2009)

veľmi dobrá cena, v stabilných predajniach sme ho nemohli momentálne nikde dostať, dodávka do domu veľmi krátka dodacia doba dobrá komunikácia s dodávateľom



Recenzia Twist stepper inSPORTline Big

Produkt výrazne zlepšuje kondíciu, pre aeróbne cvičenie so záťažou je pre mňa ideálny a precvičím si na ňom horné i dolné končatiny. Zvyšuje pružnosť svalov a zlepšuje celkové držanie tela a tiež zlepšuje aj "psychickú kondičku." :). Oproti iným, podobným produktom v rôznych kamenných obchodoch je kvalitný a lacný (v niektorých prípadoch až o 50 percent) a som s ním spokojná. Aj keď sa o stepper musím starať trošku viac, než som očakávala, osm s ním spokojná.

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.06.2011)

Tichý chod, zaberá málo priestoru, je ľahko presunuteľný, no napriek tomu sa neposúva počas tréningu ani po hladkom povrchu.

Nie vždy sa mi podarí "trafiť sa" do toho, do akej miery má byť naolejovaný a často sa mi stane, že sa prehreje alebo naopak málo "brzdí". Pri tréningu, hlavne spočiatku, sa na dlážku trúsia malé tmavé olejové čiastočky, preto si musím podlahu chrániť ochrannou podložkou.



Recenzia Mini Stepper inSPORTline

Tento výrobok som kúpil manželke k meninám nakoľko ho chcela, ale využívam ho vo veľkej miere aj ja a musím povedať, že s týmto výrobkom sme maximálne spokojní obaja. Odporúčam, dobrý stepper za dobrú cenu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.08.2014)

cena, skladovateľnosť,

nič



Recenzia Twist stepper inSPORTline Big

stroj Twist Big je dobry a kvalitny.Rozumna cena. Vrelo odporucam dalsim zakaznikom

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.07.2011)

Pre tento produkt som sa rozhodla z dôvodu sedaveho zamestnania a preto ze mam malo casu na fitko.nastavitelna zataz a drzadla mi pomôzu precvicit cele telo. V pohodli domova pri tv cvicim skoro kazdy den a ani neviem ako spalujem calorie.



Recenzia Mini Stepper inSPORTline

Ahoj už dlhšiu dobu som ho sledovala a tentoraz sa mi už cena páčila:))) tak už ho mám doma zatiaľ výsledok nevidno nakoľko ho mám krátko :) Zastavila som sa až na tom, že v ponuke sa uvádza max. nosnosť iná ako je uvedeno na dodanej krabici dúfam, že potom berú ohľad pri reklámáciiach :((( inak som spokojná

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.10.2014)

nízka cena malý vhodný aj do malého bytu



Recenzia Stepper inSPORTline EasyStep

easystep máme radi,pretože je dobré na nohy,boky,odvtedy som aj schudla,aj z bokov my išlo dole.takže som velmi spokojná.aj naďalej budem používať.odporúčala by som aj iným,lebo ho mám vždy po ruke,nemusím chodiť do posilovni.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.03.2012)

prednosť:dostupná cena už sme mali doma jeden stepper a chceli sme druhý,aby sme nemuseli čakať pri cvičení jeden na druhého.



Recenzia Stepper inSPORTline Skeleton

1

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.05.2013)



Recenzia Stepper inSPORTline Skeleton

veľkosť, nastavenie rýchlostí, výborné opierky na ruky, stabilita stroja

Celkové hodnotenie: 8.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.05.2013)

veľkosť, nastavenie rýchlostí, dobré držiaky na ruky



Recenzia Mini Stepper inSPORTline

Nie som príliš športový typ, tak vždy vyhľadávam možnosti cvičenia, ktoré nie sú až tak fyzicky ani časovo náročné, ale predsa sa s nimi dá dosiahnuť želaný stav. Tento prístroj je na to ako stvorený. Funguje presne tak, ako som si myslela. Zo začiatku mi dal zabrať, ale už po týždni som si všimla, že mojej kondičke zjavne prospieva, lebo už nemám taký problém s výstupom na nejaký ten kopček a bez zbytočného zadýchania viem niekoľkokrát zdolať po sebe aj dlhšie schodisko. Vôbec neľutujem, že som si ho kúpila.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.01.2014)

- malý, šikovný, výkonný - ľahko uskladniteľný, nezaberie veľa miesta - cenovo výhodný

-



Recenzia Twist stepper Spartan

moja dcéra používala tento druh steppera zo zdravotných dôvodov už viac rokov - až sa jej ho podarilo zlomiť kúpili sme iný druh steppera ( s otáčaním pedálov ako na bicykli), tento jej však vyhovoval menej keďže v poslednom roku som viackrát využila internetový predaj v iných sortimentoch a bola som spokojná, využila som tento spôsob aj teraz a som spokojná

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.11.2009)

veľmi dobrá cena, v stabilných predajniach sme ho nemohli momentálne nikde dostať, dodávka do domu veľmi krátka dodacia doba dobrá komunikácia s dodávateľom



Recenzia Twist stepper inSPORTline

Vacsina hypermarketovych ministeperov sa po par mesiacoch pomerne casteho pouzivania rozpadla a to aj pod 60kg clovekom. Tato konstrukcia vyzera uz na prvy pohlad odolnejsia. Mam trochu pochybnosti ako dlho by zvladal tych hranicnych 100kg, ktore garantuje vyrobca, ale cloveka okolo 70kg uplne v pohode.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.07.2013)

Robusny, vydrzi aj kazdodenne cvicenie.

--



Recenzia Stepper inSPORTline EasyStep

šetrí mi čas,ktorý by som musela vynaložiť cestovaním do nejakej telocvične...môžem pri cvičení sledovať TV,takže vičím denne

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.04.2013)

ľahko uskladniteľný,zaberie málo priestoru pevnosť a stabilita



Recenzia Mini stepper inSPORTline Cylina

Hladala som nieco male do mensieho bytu na ziskanie kondicie. Stepper je maly, lahko sa s nim naraba a vyborne sa na nom svici.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.01.2016)

lahko nastavitelny, cvicenie da zabrat na stehna aj zadne partie. Pri cviceni sa da poriadne zadychat. Lahko uskladnitelny, kedze je dost maly



Recenzia Stepper inSPORTline Mini s držadlom

Treba cvičiť,starať sa o svoje telo a posilovne su drahe. Skusenosti cvičenia na tomto stroji su v začiatkoch,ale keď som vydela,ktore partie na tele sa posilňuju,tak som sa potešila.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.11.2009)

Rozhodla som sa pre nákup tohto stroja preto,že už som dlhšie naň pozerala v obchodoch a vaša akcia to rozhodla.



Recenzia Stepper inSPORTline Mini s držadlom

-zdal sa mi jednoduchý a vhodný pre mňa -splnil moje očakávanie -môžem ho používať pri televízore, pri počúvaní hudby a preto ho využívam rada -odporúčam všetkým, ktorí nie sú veľký športovci, ale chcú niečo pre seba urobiť tak, ako ja

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.10.2013)

ľahký, prenášateľný, tichý chod



Recenzia Twist stepper inSPORTline Big

odporucam kazdemu super vyrobok

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.05.2013)

super stepper precvici cele telo je maly a zmesti sa vsade



Recenzia Stepper inSPORTline EasyStep

So stepperom som maximalne spokojna. Hladala som nieco ucinne na domace cvicenie a stepper splnil vsetky ocakavania. Je tichy tak mi pri cviceni nijako neprekaza. Da sa nastavit rozna zataz tak urcite potesi kazdeho. Ja mozem len odporucat :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.01.2015)

Super stepper. Sice ho mam len kratko ale som maximalne spokojna. Ma velmi tichy chod, tak mi pri cviceni nic neprekaza. Cvici sa na nom super :)

absolutne nic



Recenzia Mini twist stepper inSPORTline Jungy

Na steperi cvičím podľa možností denne a je to badať aj na kondičke, chôdza je o čosi ľahšia. Nemám veľa voľného času, aby som navštevovala fitnes centrum, takto si zacvičím, kedy chcem...

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.01.2015)

kvalitný a robustný materiál možnosť nastavenia

žiadne



Recenzia Mini Stepper inSPORTline

Treba cvičiť,starať sa o svoje telo a posilovne su drahe. Skusenosti cvičenia na tomto stroji su v začiatkoch,ale keď som vydela,ktore partie na tele sa posilňuju,tak som sa potešila.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.11.2009)

Rozhodla som sa pre nákup tohto stroja preto,že už som dlhšie naň pozerala v obchodoch a vaša akcia to rozhodla.



Zdieľajte článok


Odporúčame steppery






Novinky

Ďalšie prínosy stepperov

Stepper je používaný ako posilňovač nôh. Nie je to však jeho jediný pozitívny účinok na ľudské telo. Čomu ešte prospieva?

Veľký prehľad cien stepperov

Za koľko kúpite stepper na internete? Záleží na značke, funkciách a stave. Pozrite sa, koľko vás bude stáť tento efektívny fitness stroj.

Účinky cvičenia na stepperi

Cvičenie na stepperi si obľúbili najmä ženy, pretože vynikajúco posilnení dámske problematické partie - stehná, boky a zadaok.

všetky novinky