Kúpiť steppery – e-shop

Sprievodca výberom
stepperov


Steppery  >  Steppery a mini steppery vytvarujú celé telo

Steppery a mini steppery vytvarujú celé telo

Cvičenie na stepperi neposilňuje len svaly dolných končatín. Pri správnom cvičení posilníte celé telo. Je to malý, ale veľmi užitočný fitness stroj.

Medzi steppery radíme aj stroje s madlami, ktoré vďaka zapojeniu horných končatín pretiahnu celé telo. Prípadne môžete využiť stepperom podobné eliptikaly a dať zabrať celému telu.

Ale späť ku stepperom. Twist steppery prišli s novým bočným nášľapom na efektívnejšie spevnenie a zošťíhlenie zadku, bokov, stehien a brušných svalov. 

Pri cvičení s gumovými úchytmi precvičujete a spevňujete hornú časť tela. 

Twist steppery s držadlami na ruky sú už komplexným fitness strojom s počítačom, možnosťou nastavenia záťaže, steppery vyššej triedy sa hodia aj do fitcentier a posilňovní. Ich počítače ukazujú aj tepovú frekvenciu, spálené kalórie, môžu mať rôzne HRC programy na riadenie tréningu s ohľadom na vaše ciele a aktuálnu tepovú frekvenciu.

Účinky stepperov s držadlami na ruky

  • formovanie svalov dolných končatín a ich posilňovanie - lýtkové a stehenné svaly, ale aj sedacie svalstvo
  • formovanie a posilnenie svalov horných končatín, bicepsov - na to musí mať gumové tiahla
  • pri dlhšom cvičení pomáhajú schudnúť
  • zvyšujú fyzickú kondíciu, výdrž, zlepšujú celkový zdravotný stav
  • podporujú fungovanie kardiovaskulárneho systému

Mini stepper základnej triedy inSPORTline Jungy

Mini twist stepper inSPORTline Jungy patrí medzi základné domáce cvičebné pomôcky na posilnenie vnútorných a vonkajších častí stehien. Cvičením na ministepperi nahradíte zdraviu prospešné šliapanie do schodov. Pohyb na stepperi je ale oveľa šetrnejší ku kĺbom. Zlepšíte si fyzičku a pomôže vám pri chudnutí.

Zdieľajte článok



Odporúčame steppery






Ďalšie novinky

Ďalšie prínosy stepperov

Stepper je používaný ako posilňovač nôh. Nie je to však jeho jediný pozitívny účinok na ľudské telo. Čomu ešte prospieva?

Veľký prehľad cien stepperov

Za koľko kúpite stepper na internete? Záleží na značke, funkciách a stave. Pozrite sa, koľko vás bude stáť tento efektívny fitness stroj.

Účinky cvičenia na stepperi

Cvičenie na stepperi si obľúbili najmä ženy, pretože vynikajúco posilnení dámske problematické partie - stehná, boky a zadaok.

všetky novinky