Kúpiť steppery – e-shop

Sprievodca výberom
stepperov


Steppery  >  Ďalšie prínosy stepperov

Ďalšie prínosy stepperov

Stepper je používaný ako posilňovač nôh. Nie je to však jeho jediný pozitívny účinok na ľudské telo. Čomu ešte prospieva?

Steppery simulujú chôdzu po schodoch a pôsobia blahodárne na svaly dolných končatín. Lýtkové i stehenné svaly sú po pravidelnom cvičení na stepperi krásne vytvarované. Ale to nie je jediný priaznivý účinok steppera.

Steppery sú obľúbené najmä u žien, pretože sú efektívne pri spaľovaní tukov a sú vítaným pomocníkom pri spevňovaní problematických partií nôh, zadku a bokov.

Trénujte kardiovaskulárny systém

Cvičenie na stepperi je výborným pomocníkom na zvýšenie výkonnosti celého organizmu a na zlepšenie funkčnosti srdca, pľúc a cievneho systému. Pravidelné cvičenie na stepperi takisto posilňuje vašu imunitu a vďaka vyplavovaným endorfínom navodzuje aj pocit šťastia :-)

A ako správne cvičiť, aby ste tieto výsledky dosiahli? Dôležitá je technika:

  • udržujte vzpriamenú postavu, stabilnú a rovnú polohu tela
  • neopierajte sa o madlá, tých sa len pridržiavajte
  • nevytáčajte kolená do strán
  • udržujte dlhý a plynulý pohyb

Hit e-shopov - Twist stepper inSPORTline Big

Stepper inSPORTline Twist Big s novým bočným nášľapom na efektívnejšie spevnenie a zoštíhlenie zadku, bokov, stehien a brušných svalov. 

Posilnite nohy a hlavne stehná na tomto špičkovom stepperi rovnako ako tisíce športovcov pred vami. Z recenzií:
Rozhodla som sa pre stepper, keďže v súčasnosti nemám v byte miesto na väčší stroj. Predtým som používala eliptical. Zatiaľ som na ňom cvičila niekoľkokrát a zistila som, že je to zábava, človek sa príjemne zahreje a zapotí, aj keď pri tom relaxuje pred televízorom.

Zdieľajte článok



Odporúčame steppery






Ďalšie novinky

Ďalšie prínosy stepperov

Stepper je používaný ako posilňovač nôh. Nie je to však jeho jediný pozitívny účinok na ľudské telo. Čomu ešte prospieva?

Veľký prehľad cien stepperov

Za koľko kúpite stepper na internete? Záleží na značke, funkciách a stave. Pozrite sa, koľko vás bude stáť tento efektívny fitness stroj.

Účinky cvičenia na stepperi

Cvičenie na stepperi si obľúbili najmä ženy, pretože vynikajúco posilnení dámske problematické partie - stehná, boky a zadaok.

všetky novinky