Kúpiť steppery – e-shop

Sprievodca výberom
stepperov


Steppery  >  Veľký prehľad cien stepperov

Veľký prehľad cien stepperov

Za koľko kúpite stepper na internete? Záleží na značke, funkciách a stave. Pozrite sa, koľko vás bude stáť tento efektívny fitness stroj.

Steppery sú veľmi účinné fitness stroje, trenažéry chôdze do schodov. Kúpiť si môžete jednoduché mini steppery alebo steppery s držadlami pre ruky, prípadne aj s meraním tepovej frekvencie. Všetky simulujú veľmi účinný pohyb po schodoch, ktorý je výborný na formovanie svalov dolných končatín. Odporúčajú sa tiež pri snahe schudnúť.

Najlacnejšie sú mini steppery

Mini steppery alebo tiež twist steppery, sú najlacnejšie zo stepperov. Kúpite ich za menej ako 50 eur, takže ich obstaranie výrazne nezaťaží váš rozpočet. Jedná sa o najlacnejšie trenažéry. Obľúbený je napr. mini stepper Cylina od inSPORTline, ktorý je malý, skladný a vďaka hydraulickým tlmičom tiež veľmi tichý.

Je to malý veľký pomocník na perfektné precvičenie nôh i sedacích svalov. Ako v recenzii píše pani Alena:

"Mala som už predtým iný steper, ale tento je vylepšený. Je pre ženy od 14 do 90 rokov. Každý môže cvičiť podľa svojich možností. Já cvičím 5x týždenne a moje vnútorne kŕčové žily sú v pohode - žiadne lieky."

Steppery strednej triedy

Medzi drahší stepper patrí ďalší mini stepper inSPORTline Big. Ten už má počítač a nastavenie záťaže. Užívateľky potvrdzujú, že stepper Twist Big dokáže rýchlo zlikvidovať kilogramy nabrané po deťoch. Vyššia cena sa oplatí - má bočný nášľap, gumové úchytky aj výškové polohovanie prednej časti, takže s ním skvelo a rozmanito precvičíte celé telo - boky, stehná, brušné, prsné, chrbtové svalstvo aj ruky.

S držadlami pre ruky

Za obdobnú cenu kúpite aj najlacnejšie steppery s držadlami. Tie sú stabilnejšie vďaka rukovätiam, ktoré sú doplnené o snímače tepovej frekvencie. Môžete tak kontrolovať váš tep a udržiavať sa počas tréningu v ideálnej tepovej frekvencii.

Steppery vyššej triedy

Robustné steppery s držadlami pre ruky, s kvalitnou konštrukciou a prepracovaným počítačom sa používajú do fitcentier a klubových posilňovní.

Zatiaľ ich na trhu veľa nie je, ale patria medzi ne inSPORTline Skeleton s 12 úrovňami nastavenia odporu, ktoré je možné meniť aj počas tréningu. Počítač zobrazuje napr. spálený tuk a kalórie. Vďaka použitým materiálom je veľmi tichý.

Vzdialene už môže pripomínať eliptický trenažér, avšak pohyb na ňom je úplne iný.

Nech už si vyberiete ktorýkoľvek zo stepperov, vždy dostanete veľmi dobrého pomocníka na formovanie spodnej časti tela, ktorý môžete využiť aj v boji s kilogramami navyše.

Zdieľajte článok



Odporúčame steppery






Ďalšie novinky

Ďalšie prínosy stepperov

Stepper je používaný ako posilňovač nôh. Nie je to však jeho jediný pozitívny účinok na ľudské telo. Čomu ešte prospieva?

Veľký prehľad cien stepperov

Za koľko kúpite stepper na internete? Záleží na značke, funkciách a stave. Pozrite sa, koľko vás bude stáť tento efektívny fitness stroj.

Účinky cvičenia na stepperi

Cvičenie na stepperi si obľúbili najmä ženy, pretože vynikajúco posilnení dámske problematické partie - stehná, boky a zadaok.

všetky novinky