Kúpiť steppery – e-shop

Sprievodca výberom
stepperov


Steppery  >  Stepper, alebo steper?

Stepper, alebo steper?

Tentoraz sa pozrieme na rôzne pomenovania stepperov.

Či už napíšete stepper, alebo steper, vždy sa jedná o malý fitness stroj pre efektívne cvičenie predovšetkým svalov na nohách.

Steppery simulujú chôdzu do schodov, ktorá je veľmi efektívnym spôsobom posilňovanie spodných partií tela vrátane sedacích svalov.

Trocha slovenčiny sa steppery

Ľudia na internete hľadajú milióny spôsoby, a tak sa stretneme okrem správneho označenia steppery tiež sa stepry, ministepry, alebo s dvouslovným pomenovaním - side stepper, aerobic stepper, twist stepper, alebo rotačné steppery.

Apropo mini steppery. Tým sa hovorí tiež twist steppery a sú to tie najmenšie steppery, ktoré strčíte do skrinky, alebo pod posteľ. Sú skvelé pre formovanie vnútornej a vonkajšej strany stehien.

Viac stepperov nájdete v e-shope.

 

Zdieľajte článok



Odporúčame steppery






Ďalšie novinky

Ďalšie prínosy stepperov

Stepper je používaný ako posilňovač nôh. Nie je to však jeho jediný pozitívny účinok na ľudské telo. Čomu ešte prospieva?

Veľký prehľad cien stepperov

Za koľko kúpite stepper na internete? Záleží na značke, funkciách a stave. Pozrite sa, koľko vás bude stáť tento efektívny fitness stroj.

Účinky cvičenia na stepperi

Cvičenie na stepperi si obľúbili najmä ženy, pretože vynikajúco posilnení dámske problematické partie - stehná, boky a zadaok.

všetky novinky