Kúpiť steppery – e-shop

Sprievodca výberom
stepperov


Steppery  >  Stepper inSPORTline - tip na kvalitnú značku stepperov

Stepper inSPORTline - tip na kvalitnú značku stepperov

Dnes si predstavíme steppery značky inSPORTline, ktoré patria medzi najpredávanejšie na slovenskom trhu.

Trenčianský výrobca a predajca fitness, športových a moto potrieb inSPORTline vyrába pod svojou značkou celú radu stepperpv, mini stepperov aj veľkých climberov.

Medzi najobľúbenejšie podľa nákupného radcu Heureka patrí Stepper inSPORTline Mini, ktorý kúpite za menej ako 50 eur.

mini stepper insportline

Mini stepper má nastaviteľnú výšku, vstavaný počítač (čas cvičenia, počet krokov, spálené kalórie) a minimálna hmotnosť iba 6 kg.

Cvičenie na steppery je jednoduché a nenáročné, ideálne aj do menších bytov. Vďaka simuláciu pohybu do schodov skvele formuje stehenné svaly a zadok. Super fitness pomôcka pre ženy aj mužov.

Ďalšie steppery inSPORTline

Medzi obľúbené steppery patrí aj Twist stepper inSPORTline Big, o niečo drahši, ale s držadlami pre ruky, takže do cvičenia zapojíte aj hornú časť tela, podobne ako napríklad pri nordic walkingu.

Pozrite sa na všetky steppery inSPORTline.

Zdieľajte článok



Odporúčame steppery






Ďalšie novinky

Ďalšie prínosy stepperov

Stepper je používaný ako posilňovač nôh. Nie je to však jeho jediný pozitívny účinok na ľudské telo. Čomu ešte prospieva?

Veľký prehľad cien stepperov

Za koľko kúpite stepper na internete? Záleží na značke, funkciách a stave. Pozrite sa, koľko vás bude stáť tento efektívny fitness stroj.

Účinky cvičenia na stepperi

Cvičenie na stepperi si obľúbili najmä ženy, pretože vynikajúco posilnení dámske problematické partie - stehná, boky a zadaok.

všetky novinky