Kúpiť steppery – e-shop

Sprievodca výberom
stepperov


Steppery  >  Stepper – šikovná rehabilitačná pomôcka

Stepper – šikovná rehabilitačná pomôcka

Starostlivosť o telo je dôležitou súčasťou zdravotnej prevencie a celkovej kvality života. Kardiaci aj iní pacienti sa môžu na rehabilitáciách stretnúť sa stepperom – dômyselným prístrojom, ktorý šetrí kĺby a umožňuje tak efektívne posilniť svaly, najmä dolných končatín a sedacích svalov.

Pomocou rotačných tiahel a pohyblivých rukovätí sa ale do cvičenia zapája aj celá horná časť tela. Zároveň stepper posilňuje srdcové, obehové funkcie a zlepšuje vstrebávanie kyslíka. Na displeji je možné sledovať dobu cvičenia, počet vykonaných krokov a približnú spotrebu energie.

Výhodou stepperu je tiež nastavenie rôznych stupňov záťaže. Pri priebežnej kontrole srdcovej frekvencie a správnom dávkovaní sa rýchlo zvyšuje vytrvalosť a zlepšuje celkový zdravotný stav pacientov. Pre tieto a mnoho ďalších výhod, ku ktorým sa radí aj cenová dostupnosť, si dnes ľudia stepper zaobstarávajú domov nielen ako doplnok športu, ale tiež pre navrátenie kondície po chorobe, úraze alebo operácii.

Zdieľajte článok



Odporúčame steppery






Ďalšie novinky

Ďalšie prínosy stepperov

Stepper je používaný ako posilňovač nôh. Nie je to však jeho jediný pozitívny účinok na ľudské telo. Čomu ešte prospieva?

Veľký prehľad cien stepperov

Za koľko kúpite stepper na internete? Záleží na značke, funkciách a stave. Pozrite sa, koľko vás bude stáť tento efektívny fitness stroj.

Účinky cvičenia na stepperi

Cvičenie na stepperi si obľúbili najmä ženy, pretože vynikajúco posilnení dámske problematické partie - stehná, boky a zadaok.

všetky novinky