Kúpiť steppery – e-shop

Sprievodca výberom
stepperov


Steppery  >  Twist stepper Big - Malý, šikovný, výkonný!

Twist stepper Big - Malý, šikovný, výkonný!

Simuluje chôdzu, prirodzený ľudský pohyb. Vytrénuje celé telo. Používa sa tak dobre, že cvičenie na ňom je vyložene zábavné. Umožňuje sledovať televíziu alebo počúvať hudbu. Tak šikovný je malý twist stepper, zvaný Big.

Stepper je prioritne určený pre spevnenie stehien a zadku, ale vďaka gumovým úchytom precvičuje aj hornú časť tela, podobne ako palice Nordic Walking. Nastaviteľná záťaž je neoceniteľná pre každého, kto si potrebuje vybudovať fyzickú kondíciu postupne.

Stroj zobrazuje scan (automatický režim), čas, počet krokov a spotrebované kalórie. Výsledky prináša veľmi rýchlo, preto si ho toľko obľúbili zamestnané ženy. Odporúča sa tiež seniorom, pretože je šetrný ku kĺbom.

„Svojho malého Biga by som nedala za žiadny iný stroj na svete," vyznáva sa pani Lenka. „Twist stepper odporúčam všetkým, ktorí nie sú veľkí športovci, ale chcú niečo pre seba urobiť tak, ako ja,“ dopĺňa ju pani Anežka.

Zdieľajte článok



Odporúčame steppery






Ďalšie novinky

Ďalšie prínosy stepperov

Stepper je používaný ako posilňovač nôh. Nie je to však jeho jediný pozitívny účinok na ľudské telo. Čomu ešte prospieva?

Veľký prehľad cien stepperov

Za koľko kúpite stepper na internete? Záleží na značke, funkciách a stave. Pozrite sa, koľko vás bude stáť tento efektívny fitness stroj.

Účinky cvičenia na stepperi

Cvičenie na stepperi si obľúbili najmä ženy, pretože vynikajúco posilnení dámske problematické partie - stehná, boky a zadaok.

všetky novinky