Kúpiť steppery – e-shop

Sprievodca výberom
stepperov


Steppery  >  Kúpte si stepper - a s ním hviezdne pozadie!

Kúpte si stepper - a s ním hviezdne pozadie!

Ženy na celom svete milujú stepper, fitness stroj s pedálmi, počítadlom a niekedy aj madlami, pretože im dokáže báječne vymodelovať nohy a zadoček. Mini Stepper pre domáce použitie je možné navyše zohnať už za menej ako 30 eur.

Stepper v podstate simuluje chodenie do schodov, ale oproti tomu reálnemu je šetrnejší ku kĺbom, hlavne kolenným. Jeho konštrukcia totiž umožňuje plynulý pohyb a eliminuje nárazy nôh. Výhodou jeho vlastníctvo je tiež cvičenie za každého počasia, v súkromí domova a akomkoľvek čase.

Zadoček ako z reklamy

Pre začiatky na stepperi stačí päťminútový tréning s primerane nastavenú záťažou, ktorý sa postupne zintenzívňuje. Zadoček, stehná a lýtka sú postupne tvarované a posilňované, čo oceníte aj pri ďalších športoch - behu, lyžovanie, in-linoch ..., ale hlavne - môžete sa tešiť na obdivné pohľady, až vyrazíte von v šortkách, krátkej sukni či priliehavých džínsoch.

Zdieľajte článok



Odporúčame steppery






Ďalšie novinky

Ďalšie prínosy stepperov

Stepper je používaný ako posilňovač nôh. Nie je to však jeho jediný pozitívny účinok na ľudské telo. Čomu ešte prospieva?

Veľký prehľad cien stepperov

Za koľko kúpite stepper na internete? Záleží na značke, funkciách a stave. Pozrite sa, koľko vás bude stáť tento efektívny fitness stroj.

Účinky cvičenia na stepperi

Cvičenie na stepperi si obľúbili najmä ženy, pretože vynikajúco posilnení dámske problematické partie - stehná, boky a zadaok.

všetky novinky