Kúpiť steppery – e-shop

Sprievodca výberom
stepperov


Steppery  >  Steppery Kettler

Steppery Kettler

Steppery simulujú výstup do schodov, ale zďaleka tak nezaťažujú kĺby. Aj pre úspornú veľkosť sa stali žiadanou pomôckou pre zvyšovanie fyzickej kondície v domácich podmienkach.

Najpredávanejšie steppery na našom trhu nesú značky Master, inSPORTline a Kettler. Dnes si predstavíme tretej menované.

Kettler je nemecká značka potrieb pre šport a voľný čas, ktoré vynikajú vysokou kvalitou a získali uznanie v celom svete. Tiež v slovenských e-shopoch je bohatá ponuka jej výrobkov vrátane stepper.

5 cenových kategórií stepperov Kettler

1. cca 20 eur - vzduchový stepper, využiteľný aj k balansovanie a masáži chodidiel

2. cca 50 eur - Kettler TV vodný bicykel a rehabilitačná pomôcka pre nenáročných užívateľov

3. cca 60 eur - mini stepper pre efektívne posilňovanie nôh a zadku

4. cca 120 eur - obľúbené modely Side a Vario

5. cca 320 eur - Montana - stepper a aeróbny trenažér s tréningovým počítačom

Drahšie steppery sa oplatí vtedy, kedy to s cvičením myslíte vážne a chcete mu venovať aspoň polhodinové bloky (tie by lacnejšie modely nevydržali).

Steppery Kettler využijete pre kondičné šliapania a tiež intenzívny športový tréning. V každom prípade pozitívne ovplyvní vaše zdravie a pomôžu k vyrysovanými svalom. Priaznivé je tiež to, že účinky cvičenia na stepperi sa prejaví už po niekoľkých dňoch.

Ak hľadáte tip na darček pre partnerku, dcéru, mamičku či kamarátku, pouvažujte o stepperi. Je viac ako pravdepodobné, že nestane darom danajským.

Zdieľajte článok



Odporúčame steppery






Ďalšie novinky

Ďalšie prínosy stepperov

Stepper je používaný ako posilňovač nôh. Nie je to však jeho jediný pozitívny účinok na ľudské telo. Čomu ešte prospieva?

Veľký prehľad cien stepperov

Za koľko kúpite stepper na internete? Záleží na značke, funkciách a stave. Pozrite sa, koľko vás bude stáť tento efektívny fitness stroj.

Účinky cvičenia na stepperi

Cvičenie na stepperi si obľúbili najmä ženy, pretože vynikajúco posilnení dámske problematické partie - stehná, boky a zadaok.

všetky novinky