Kúpiť steppery – e-shop

Sprievodca výberom
stepperov


Steppery  >  Na čo sa zamerať pri výbere steppera?

Na čo sa zamerať pri výbere steppera?

Ak budete doma pravidelne cvičiť na stepperi, urobíte veľa pre svoju zdravotnú prevenciu, kondíciu, posilníte svaly, činnosť srdca, pľúc, a ak to potrebujete, tak aj schudnete.

Simuláciu chôdze do schodov považujú odborníci za jeden z najefektívnejších tréningových postupov. Ak to myslíte s tréningom vážne, prípadne chcete stepper využiť pre celú rodinu, určite vydajte radšej viac peňazí za robustný výrobok s lepšími úžitkovými vlastnosťami.

10 hľadísk výberu steppera

Pri výbere steppera sa riaďte domácimi priestormi, cvičebným plánom, výškou, váhou cvičencov a zohľadnite:

1. značku (záruku, odborný servis)

2. cenu

3. nastavenie záťaže

4. či má stepper gumové tiahla

5. hmotnosť stroja (7,5 – 66 kg)

6. maximálnu nosnosť (100 – 150 kg)

7. nastavenie výšky kroku

8. počítadlo krokov

9. meranie tepovej frekvencie

10. rýchlosť chôdze

Využite recenzie

Cenným zdrojom informácií sú recenzie užívateľov stepperov. Môžu vás nasmerovať a často aj ušetria financie. Vypovedajú o tom, či sa konkrétny model steppera dobre používa, či je odolný, praktický a kvalitný vzhľadom k cene. Ľudia sa vyjadrujú aj k zrozumiteľnosti návodu, porovnávajú rôzne steppery a uvádzajú, ako im táto športová potreba zdravotne prospela.

 

Zdieľajte článok



Odporúčame steppery






Ďalšie novinky

Ďalšie prínosy stepperov

Stepper je používaný ako posilňovač nôh. Nie je to však jeho jediný pozitívny účinok na ľudské telo. Čomu ešte prospieva?

Veľký prehľad cien stepperov

Za koľko kúpite stepper na internete? Záleží na značke, funkciách a stave. Pozrite sa, koľko vás bude stáť tento efektívny fitness stroj.

Účinky cvičenia na stepperi

Cvičenie na stepperi si obľúbili najmä ženy, pretože vynikajúco posilnení dámske problematické partie - stehná, boky a zadaok.

všetky novinky