Kúpiť steppery – e-shop

Sprievodca výberom
stepperov


Steppery  >  Ako vám môže pomôcť stepper a prečo je dôležité posilňovať nohy

Ako vám môže pomôcť stepper a prečo je dôležité posilňovať nohy

Steppery a ďalšie posilňovacie stroje na nohy patrí medzi základné domáce cvičebné pomôcky. Mať silné nohy je dôležité, ako na správne držanie tela, tak pre šetrenie kĺbov.

Slabé nohy spôsobujú asymetriu postavy a v dôsledku priberania na hornej časti tela tiež nadmerné zaťaženie bedier a kolien. Pomoc je však nablízku, vaše nohy posilní steppery, leg press, stroje na predkopávanie, zakopávanie alebo novinka - vibračný posilňovací stroj.

Zostaneme u stepperov, ktoré sú populárne a cenovo dostupné

Takto steppery hodnotí užívateľky:

Pani Vladimíra: "Skladný, žiadna zložitá montáž, návod dostačujúci. Účinky cvičenia sú viditeľné už po 10 dňoch. Mám 1,5 kg dole bez úpravy jedálnička. Cvičím denne 20 až 30 minút. Podmienkou je dôkladné pretiahnutie sa pred cvičením, inak bolia achilovky a kolená. Zo začiatku stepper vŕzgal, ale po premazaní podľa návodu je tichučký, takže môžete pri cvičení nerušene pozerať na TV či počúvať hudbu. "

Pani Veronika: "Pri dvoch deťoch nemám čas navštevovať fit centrum. Teda som zvolila túto variantu. Jednoduchý manuál, prístroj sa mi užíva dobre. Stepper sa zameriava predovšetkým na moje problematické partie, a tým u mňa vyhral na plnej čiare."

Pani Dáša: "Stepper je vhodný pre tých, ktorí nemajú čas chodiť do posilňovne. Hodí sa, keď dávajú napríklad správy, a nechcete sa len tak váľať na gauči. Ale záleží na každom, prečo si ho vybral."

Aby vás stepper rovnomerne posilnil, cvičte pomaly a plynulo

Tréneri odporúčajú stáť na stepperi vzpriamene, čím sa zapojí sedacie svalstvo a nepredkláňať sa. Cvičenie má byť pomalšie, ale plynulé - spáli sa tak viac kalórií. Táto športová potreba simulujúca chôdzu do schodov vám okrem posilnenia nôh upraví krvný tlak a zlepší krvný obeh. Cvičenie na stepperi má navyše aj relaxačné účinky a je prospešné napríklad po celodennom sedení v kancelárii.

Zdieľajte článok



Odporúčame steppery






Ďalšie novinky

Ďalšie prínosy stepperov

Stepper je používaný ako posilňovač nôh. Nie je to však jeho jediný pozitívny účinok na ľudské telo. Čomu ešte prospieva?

Veľký prehľad cien stepperov

Za koľko kúpite stepper na internete? Záleží na značke, funkciách a stave. Pozrite sa, koľko vás bude stáť tento efektívny fitness stroj.

Účinky cvičenia na stepperi

Cvičenie na stepperi si obľúbili najmä ženy, pretože vynikajúco posilnení dámske problematické partie - stehná, boky a zadaok.

všetky novinky